Flere resulteter finnes under oppskriften
3 store ananaser
100 g cashewnøtter
75 g kokosflak
2,5 dl fløte
4 ss honning
rom etter smak
Skrell ananasene og skjær kjøttet i terninger. Rist nøtter og kokos hver for seg i tørr stekepanne til det er lyst gyllent. Avkjøl deretter.
Bland fløte, honning og røm og hell blandingen over ananasbitene. Ta vare på noen nøtter og litt kokos til pynt og bland resten av ananasen. Bland godt og avkjøl i kjøleskapet.
Pynt med nøtter og kokos og server.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas