Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
125 g (1 1/4 dl) sukker
skall av 3/4 sitron
1 dl sitronsaft
5-6 plater gelatin
3 ss kokende vann
Skill eggene. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Tilsett revet sitronskall og sitronsaft. Stivpisk eggehvitene. Bløt gelatinplatene og løs dem opp i kokende vann. Tilsett gelatinen ien en tynn stråle i eggedosisen under omrøring. Når eggedosisen begynner å tykne, blandes eggehvitene forsiktig i. Fyll fromasjen i form eller skål til stivning.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas