Flere resulteter finnes under oppskriften
5 plater gelatin
2 1/2 dl melk
3 eggeplommer
1 dl sukker
3 1/2 dl kremfløte
150 g tyttebær
3 ss sukker
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt gelatinen i vannbad.
Kok opp melken. Rør eggeplommene og 1 dl sukker lett og luftig. Spe røren med den kokende melken under kraftig visping. Rør inn den smeltede gelatinen, og sett blandingen til avkjøling.
Rør tyttebærene og sukkeret lett. Pisk fløten til en lett krem. Rør tyttebærene inn. Tilsett blandingen forsiktig i eggeblandingen når den begynner å stivne. Fyll massen i en fuktet 1-liter form. Sett kaldt.
Formen hvelves, pyntes med pisket krem og friske tyttebær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas