Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor, moden ananas
1 boks hermetiske pærer
1 boks mandarinbåter
1 lite glass røde cocktailbær
1 stk sukat
1 glass likør
1 l mokkais
Del ananasen i to på langs. Hul den forsiktig ut så bare det harde skallet sitter igjen. Skjær fruktkjøttet i terninger, bland det med terninger av pærer, mandarinbåter, halve cocktailbær og strimlet sukat.
Hell likør over fruktsalaten og sett den kjølig for å trekke ca 2 timer.
Avkjøl også ananasskallene.
Fyll skallene med is og fruktsalat. Server desserten så kald som mulig. Resten av fruktsalaten serveres i en skål for seg.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas