Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pk frosne bringebær
2 ss melis
1/2 - 1 ss vann
1 boks fruktcocktail
1 1/2 dl kremfløte
2 ss hakkete nøtter
4 kuler vaniljeis
4 kuler jordbæris
4 kuler ananasis
4 røde cocktailbær eller friske kirsebær
Kjør bringebærene i en kjøkkenmaskin til en saus, slik at sausen blir passe tykk.
Hell frukten i en sil og la den renne av. Pisk fløten stiv og hakk nøttene ganske fint.
Legg en kule vaniljeis i hvert glass. Fortsett med en skje frukt, noen skjeer bringebærsaus og en kule jordbæris. Legg i mer frukt og bringebærsaus og en kule ananasis. Ha på resten av frukten og bringebærsausen.
Ha en klatt krem på¨toppen av isen og frukten. Strø over hakkete nøtter og sett på et rødt cocktailbær. Serveres med en gang.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas