Flere resulteter finnes under oppskriften
8 kuler vaniljekrem
2 ss smør
2 bananer delt på langs i 2-3 skiver
2 ss brunt sukker
4 ss Grand marnier, brandy eller rom
Legg to kuler iskrem i hver dessertskål og plasser skålene i fryseren.
Smelt smør i en stekepanne, legg bananene i og la dem steke ved svak varme til de blir litt glassaktige. Snu dem én gang.
Dryss sukker over og la det bli litt karamellisert.
Hell Grand Marnier over like før servering. Tenn på med en fyrstikk, og hell over iskremen mens det brenner. Server straks.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas