Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g svisker
5 dl vann
1 dl hvitvin
3/4 dl sukker
1/2 l seterrømme
litt vaniljesukker
Kok svikene myke i vann. Tilsett sukkeret. Ta opp frukten. Tilsett vin og la laken koke sammen. Fordel frukten i et pent fat og hell laken over. Settes kaldt til servering.
Pisk seterrømmen til stiv krem og smak den til med vaniljesukker.
Serveres iskald, gjerne pyntet med noen druer i tillegg.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas