Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg matepler 100 g sukker 3 dl matfløte 3 eggeplommer saften av 1 sitron 1 ss Calvados, om ønskelig 1 ½ dl kremfløte
Skrell eplene, fjern kjernehusene og skjær frukten i biter. Legg dem i en kjele med 50 g av sukkeret og kok dem møre. Avkjøl dem litt før du moser dem i en blender eller matprosessor og presser dem gjennom en sil. Lag iskremen som vanlig ved å varme matfløten, piske resten av sukkeret med eggeplommene og piske inn den varme fløten under varsom oppvarming til det tykner til en eggekrem. Ha i smakstilsetningene. La kremen bli kald. Vend inn den kalde eplemosen, pisk kremfløten halvstiv, vend inn den også og frys iskremen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas