Flere resulteter finnes under oppskriften
1/4 l melk
1/4 l fløte
2 meget modne bananer
2 ss lys sirup
1/2 sitron
2 egg
kakao
Desserten lages enklest og raskest i hurtigmikser, men kan også vispes sammen på annen måte.
Hell melken og fløten i bollen til hurtigmikseren, eller i en mugge.
Skrell bananene, som skal være så modne at de har brune flekker på skallet. Skjær dem i skiver.
Visp melk, fløte og bananskiver sammen til bananene er godt moset.
Tilsett sitronsaft, sirup og egg og visp videre til alt er godt blandet.
Server desserten i høye glass. Dryss litt kakao på toppen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas