Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store appelsiner
¼ ts malt kardemomme
150 g naturell yoghurt
2 ss strøsukker
3-4 safrantråder
¼ ts malt ingefær
1 ss hakkede, ristede pistasiemandler
friske mynte- eller sitronmelisseblad til pynt
Skrell og del appelsinene i pene skiver. Vær forsiktig, så så mye saft som mulig blir igjen i skivene.
Leg appelsinskivene på en asjett i sirkel. Dryss over malt kardemomme, dekk med folie og la stå kaldt til servering.
Bland yoghurt, sukker, safran og ingefær i en bolle og la stå i 5 minutter. Ha blandingen over i en serveringsbolle og dryss nøtter over. Like før servering legges et par skjeer med yoghurtblandingen på hver asjett. Pynt med friske blad.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas