Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ½ dl sukker 6 egg 6 eggeplommer 6 ss sukker 1 ½ liter melk 2 åpnede vaniljestenger 6 dl kremfløte pisket til krem, til pynt
Smelt sukkeret til det er lysebrunt. Hell det i en stor form, eventuelt tre randformer, og avkjøl. Skill seks av eggene. Rør sammen seks hele egg, seks eggeplommer og sukker. Kok opp melken med vanilje og bland det i eggemassen. Hell eggeblandingen over i formen. Sett ovnen på 160 C. Sett formene i fat med vann og damp karamellkremen i vannbad i 30 minutter, eller til den kjennes fast. Hvelv karamelldesserten på et fat. Pisk krem og server ved siden av.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas