Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
2 dl melk, lettmelk
5 ts frysetørret kaffe eller kaffepulver
2 ss sukker
2 ts gelatinpulver
4 ss créme fraîche
kakao eller sjokoladepulver til å drysse med
Hold av 1 eggehvite og pisk plommen og det andre egget sammen med melk, kaffe og sukker i en liten kjele. Varm forsiktig opp til massen er varm, men uten at den koker. La blandingen syde, og fortsett å røre til blandingen er glatt og begynner å tykne. Ta kjelen av platen og dryss i gelatinen. Rør til gelatinen er oppløst.
Hell kaffekremen i fire kopper og sett dem kaldt. Stivpisk den siste eggehviten og pisk deretter inn créme fraîche. Hell blandingen over desserten. Dryss med kakao eller sjokoladepulver og server.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas