Bruksanvisning
5 stk rabarbra kuttes opp og kokes med vann, sukker og vaniljestang i ca 1 time. Sil av og kok ned til halvparten.
4 stk rabarbra skrelles og kuttes i lange stenger. Hell den varme laken over rabarbraen og la den stå i laken til den blir kald. Om rabarbraen er litt hard, varm da laken opp igjen og gjenta prosessen. Legg rabarbraen i en rund form, tett sammen.
Smelt den hvite sjokoladen. Rør inn kald melk. Pisk fløten lett og vend alt inn. Litt av kremen smeltes med gelatin. Bland alt sammen. La sjokoladekremen stå litt kaldt så den setter seg slik at den kan sprøytes over rabarbraen.
Kok alt sammen til Limesalaten sammen til det får en god smak og sil av. Laken kjøles ned. Kutt limen i biter og hell laken over limen. La det stå og trekke i 2-3 timer.
Til slutt tar du friske jordbær i hurtighakker, siles og smakes til med litt sukker.