Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 l melk
50 g sukker
150 g stenfrie rosiner
75 g hakkede, syltede appelsinskall
3 makroner
6 plater gelatin
1-2 ss rom
1 1/4 dl kremfløte
Saus:
1/4 l fruktsaft
2 ts maisennamel
2 ss sherry
2-3 ss sukker
rosiner til pynt
Varm melk, sukker og rosiner i en gryte, ca 2-3 minutter.
Ta gryten av varmen og tilsett appelsinskall og knuste makroner.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Når den er helt bløt, vris den opp og has i gryten. Hvis ikke gelatinen smelter, varmes melken litt.
Tilsett rom og sett melken til avkjøling til den begynner å stivne.
Pisk kremen og vend den forsiktig i melkeblandingen.
Skyll en form i kaldt vann og ha puddingen i denne. Sett formen kaldt til puddingen er stiv.
Bland alle ingrediensene til sausen og kok det opp. La det koke under omrøring til sausen er blitt tykk og jevn. Avkjøles.
Hvelv puddingen på fat, hell sausen over og pynt med rosiner.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas