Flere resulteter finnes under oppskriften
1 tynn sukkerbrød-bunn
hermetisk frukt
1 liter is
5 eggehviter
150 g sukker
Pynt:
noen cocktailbær
sukat
Legg sukkerbrødet på et ovnsfast fat.
Skjær frukten i skiver og dekk sukkerbrødet med den.
Pisk eggehvitene stive. Pisk halvparten av sukkeret gradvis i. Resten vendes forsiktig i.
Skjær isen i skiver og legg den oppå frukten.
Sprøyt marengsen over isen eller fordel den med en skje. Dekk isen helt med marengs.
Sett fatet midt i ovnen ved 250 C i 5 minutter. Når marengsen er lysebrun er den ferdig.
Pynt med cocktailbær og sukat. Server straks.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas