Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g sukker
4 1/2 dl melk
1 1/2 dl fløte
5 eggeplommer
Smelt 100 g av sukkeret i en ildfast form til det er gyllent. Vend på formen slik at karamellen fester seg på kantene. Avkjøl.
Ha alt unntatt eggene i en kjele og varm det, under omrøring, opp til kokepunktet. Avkjøl litt før du pisker inn eggeplommene, en om gangen. hell blandingen i den karameliserte formen og stek puddingen i vannbad på 130-150 C i ca 90 min.
Vannbadet må ikke koke, da blir puddingen helt porøs og hullete. Puddingen er ferdig når den er stivnet.
Avkjøl før den hvelves på fat. Server med pisket kremfløte.
Dette er den mest populære desserten i hele Spania og regnes som en nasjonalrett.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas