Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liten vannmelon
100 g rips
1 liten nettmelon
1 dl lønnesirup
saft av 1 stor appelsin
1 ss pistasienøtter
Lag små kuler av omlag halvparten av vannmelonene. Press ut saften av resten. I alt skal det bli va. 2 dl.
Kok vannmelonsaften med sirupen i 2 minutter. Tilsett så appelsinsaften og avkjøl laken.
Rens ripsen.
Rens og skrell melonen og skjær den i terninger. Hakk pistasienøttene fint.
Bland deretter all frukten i melonlaken og dryss pistasienøtter over. Pynt gjerne med spiselige og velduftende blomster.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas