Flere resulteter finnes under oppskriften
1 l jordbær
2 appelsiner
1/2 - 1 dl curacao
2-3 dl kremfløte
1 ss melis
1 ts vaniljesukker
Rens og skyll jordbærene. Skyll og tørk appelsinene godt. Riv skallet av den ene og press saften fra begge.
Ha jordbærene i en bolle. Hell over likør, appelsinsaft og revet appelsinskall. La jordbærene stå og trekke 1-2 timer på et kaldt sted.
Pisk fløten og rør inn melis og vaniljesukker. Server kremen til, eller ha den over jordbærene like før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas