Flere resulteter finnes under oppskriften
Mandarinfromasj:
3 eggeplommer
2 ss sukker
mandarinsaft
8 plater gelatin
3 eggehviter
2 1/2 dl kremfløte
1 pakke fingerkjeks til formen
Garnering:
1 boks mandariner
100 g valnøttkjerner
Visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Rør inn saften fra mandarinboksen.
Smelt den utbløtte gelatinen og rør den i eggedosisen.
Visp eggehviter og fløte stivt hver for seg og vend begge deler forsiktig i eggedosisen.
Dryss et lag kjekssmuler, av det som må skjæres av kjeksene, i bunnen av en rund, litt høy form.
Sett kjeks tett i tett langs kanten. De må gjerne rage litt over kanten.
Fyll fromasjen forsiktig i formen. Sett den kjølig for å stivne.
Klipp kjeksene langs kanten av formen og hvelv desserten forsiktig på serveringsfat. Pynt med mandarinbåter og valnøtter.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas