Flere resulteter finnes under oppskriften
1 melon
250 g jordbær
1/2 boks ferskner
1 liten boks ananasbiter
1 liten boks mandarinbåter
100 g kirsebær
1 liten klase grønne druer
1 liten klase blå druer
1 dl hakkede mandler
1 glass rom
1 glass Marachino
1 ss melis
2-3 ss fruktsaft
Skjær et lokk av melonen. Hul den forsiktig ut. Skjær fruktkjøttet i terninger.
Del jordbærene og druene i to. Ta ut druestenene. Skjær ferskener i båter. Hakk mandlene grovt.
Bland all frukten i en bolle.
Rør melis ut i en blanding av rom og Marachino. Tilsett fruktsaft. Hell laken over frukten, som skal trekke minst 1 time.
Fyll salaten i melonen og server den kjølig.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas