Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g jarlsbergost
100 g brie
100 g norzolaost
1 stor appelsin
2 kiwifrukter
1 klase grønne druer
1 klase blå druer
20 jordbær
Saus:
1 beger lettrømme
1 ss sukker
2 ss sitronsaft
1/4 ts muskat
Skjær ostene i staver eller terninger. Skrell appelsinene og del dem i båter. Skjær båtene i to. Skrell kiwi og skjær i skiver. Del grønne druer og jordbær i to. Legg alt i pene grupper på et stort serveringsfat med kanter. Legg den blå drueklasen midt på.
Settes tildekket til servering.
Like før servering piskes rømmen sammen med sukker, sitronsaft og muskat.
Server salat og saus hver for seg. Evt. nyvarm pariserloff i tillegg.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas