Flere resulteter finnes under oppskriften
0,6 l kremfløte
125 g sukker
0,5 l helmelk
10 eggeplommer
3 vaniljestenger
Karamell:
175 g sukker
1/4 kopp vann
Bland alt unntatt eggeplommene. Pisk eggeplommene og ha dem i resten av røren.
Varm blandingen i kjele til 70 C. Rør jevnlig med en treskje under oppvarmingen. Hell røren over i en bolle som kan fryses. Røren avkjøles mens karamellen lages: Ha sukker og vann i en stekepanne. "Brenn" blandingen på høy temperatur til den er blitt helt mørk. Smak og behag avgjør hvor brent du vil ha smaken. Blandingen blir først seig, så tyntflytende. Da helles den over i resten av røren. Bland alt sammen godt. Putt isen i fryseren. Rør rundt hver time til den er frosset helt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas