Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss dypfryst appelsinjuice
3 dl rømme
35 g mandler, finsnittet
Tin juicen ganske lite og bland den mens den ennå er frossen, sammen med rømmen.
Fyll den i fire gelékopper eller muffinsformer.
Sett koppene eller formene i dypfryser ca 1 time.
Rist de finsnittede mandlene lett i tørr het stekepanne.
Legg gelékoppene eller formene med bunnen opp, på bordskåler. Legg et rykende varmt håndkle et kort øyeblikk over koppene eller formene og løft dem opp, så desserten blir stående igjen på skålen så hel og pen som mulig. Dryss mandler over.
Serveres raskt da den smelter lett.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas