Flere resulteter finnes under oppskriften
3 kg epler
sukkervann
500 g sukker
1 liter melk
6 eggeplommer
sukker
fløte
Skrell eplene og fjern kjærnehuset. Kok forsiktig i sukkervann.
Brun sukker til karamell, ispedd kokende melk. Eggeplommene piskes med litt sukker og tilsettes forsiktig. La det få et oppkok
Når sausen er kald tilsettes den litt stivpiskede fløten og helles over eplene, som er plassert på tallerkener. Er sausen for søt, så tilsett saften som eplene er kokt i.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas