Flere resulteter finnes under oppskriften
1 moden ananas
2 1/2 dl yoghurt naturell
200 g sukker
2 eggehviter
2 ss finhakket mynte
Skrell ananasen og del den i mindre biter. Ha ananas og sukker i en food processor og kjør til en fin blanding. Rør inn yoghurt. Smak til med mer sukker om det trengs.
Visp eggehvitene stive. Fold eggehvitene og mynte inn i blandingen og hell den i en bolle. Sett bollen i fryseren i 2 timer. La isen stå ute i 5 minutter før den serveres.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas