Flere resulteter finnes under oppskriften
1 grapefrukt 2 appelsiner 4 klementiner 2 lime 100 g sukker 1 bit fersk ingefær 2 plater gelatin mynteblader til pynt
Legg gelatinplatene i kaldt vann. Ha sukkeret i en kjele, riv skallet av en lime og press ned saften fra den samme frukten over sukkeret. Hell på 2 dl vann. Ha i revet ingefær. Kok opp og la koke i 5 minutter. Skjær den andre limen i tynne skiver, og legg dem i sirupen. La det koke 1 minutt til. Ta kjelen fra platen. Vri vannet ut av gelatinplatene, og ha dem i den varme blandingen mens du rører kraftig. Skrell resten av fruktene med kniv, og skjær tynne skiver. Arranger frukten i porsjonsskåler og hell over sirupen. La det stå kaldt i minst 2 timer før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas