Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g solbær
4 dl yoghurt
2 egg
150 g sukker
8 pl. gelatin
100 g hvit sjokolade
150 g mørk sjokolade
Smelt hvit og mørk sjokolade hver for seg. Spray formfett på et transparent-ark og lag gitter-mønster med hvit sjokolade. Smør på et tynt lag mørk sjokolade og sett transparent-arket i en stålring. Avkjøles.
Passér solbær gjennom en sikt. Pisk egg og sukker luftig. Bløtlegg og smelt gelatin. Ha gelatin i solbærpuréen og bland denne i eggedosisen. Rør yoghurt forsiktig inn. Ha denne blandingen i sjokoladeformene. Sett på frys.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas