Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g bringebær
30 g krem
100 g sukker
saften av ½ sitron
Mos bringebærene, sukker og saften av en halv sitron i en kjøkkenmaskin, eller med baksiden av en sleiv. Du kan om ønskelig presse bringebærmosen gjennom en metallsikt eller et linkelde for å fjerne frøene. Sett så bringebærmosen i kjøleskapet slik at den blir kald.
Pisk kremen til den er luftig og ganske stiv. Vend sammen bringebærmosen og kremen. Ikke bland så veldig godt, for det er best å ha kremen så luftig som mulig. Ha det i porsjonsglass, sett i fryseren eller server med en gang.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas