Flere resulteter finnes under oppskriften
4 epler
2 ss mørke rosiner
2 ss lyse rosiner
2 ss hakkede cocktailbær
2 ss smør
litt sitronsaft
Makron:
50 g malte mandler
100 g sukker
1/2 ss maisennamel
1 ts vaniljesukker
1 eggehvite
Pynt:
litt krem
4 cocktailbær
Stikk kjernehuset ut av eplene. Legg eplene i smurt ildfast form.
Bland rosiner og cocktailbær og press det ned i eplene. Legg en smørklatt på hver og press litt sitronsaft over.
Stek eplene midt i ovnen ved 180 C ca 25 minutter. Ta det ut og ha på makron.
Makron: Bland mandler, sukker, vaniljesukker og mel.
Pisk eggehvitene helt stiv og rør den sammen med det tørre.
Fordel makronen på eplene og sett formen i ovnen igjen. La dem stå ca 20 minutter til makronen er lys brun. Avkjøles.
Pynt med krem og cocktailbær og server.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas