Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks aprikoser i naturell lake, 425 g
450 g epler, skåret og skrelt i båter
sukker
revet skall av 1 appelsin
revet muskat
Topping:
200 g hvetemel
50 g havregryn
150 g smør
50 g mykt brunt sukker
demerarasukker til dryssing
Varm ovnen til 190 C. La de halve aprikosene renne av i dørslag og spar litt av saften.
Ha eplebåtene i en stor kjele og hell over litt av appelsinsaften. Smak eventuelt til med litt sukker. La eplebåtene småkoke i 5 minutter.
Legg eplene i en ildfast form sammen med de halve aprikosene og appelsinskall. Smak til med litt revet muskat. Bland frukten godt.
Smuldre sammen mel, gryn og smør til toppingen. Smak til med brunt sukker.
Fordel grynblandingen jevnt over frukten og dryss demerarasukker over. Stek desserten ca 30 minutter til den er gyllen og sprø oppå. La den avkjøles litt før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas