Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g mørk sjokolade delt i biter
3 eggehviter
1/2 ts bringebær- eller eplesidereddik
100 g farin
revet skall av 1 appelsin
frisk jordbær eller bringebær til pynt
Legg sjokoladen i en ildfast bolle plassert over en kjele lett kokende vann. Varm sjokoladen i vannbad under omrøring til den smelter.
Ha eggehviter, bringebæreddik og sukker i en ildfast bolle plassert over lett kokende vann. Pisk blandingen, helst med elektrisk håndmikser i 5-8 minutter, til den er stiv.
Ta eggehvitemassen av varmen og vend forsiktig i den smeltede sjokoladen. Pass på at alt blander seg godt. Hell blandingen i 4 dessertskåler. La moussen stå og avkjøles, og sett den deretter i kjøleskapet i minst 2 timer. Pynt med friske jordbær og server.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas