Flere resulteter finnes under oppskriften
8 plater gelatin
3/4 l kremfløte
8 ss farin
revet skall og saft av 2 sitroner
Bløt og smelt gelatinplatene etter anvisningen på pakken.
Visp kremfløten stiv med sukkeret og tilsett revet skall og sitronsaft. Rør inn den avkjølte gelatinen og rør i kremen til den begynner å stivne. Det skjer raskt. hell den i en form eller bolle og sett den kjølig så den stivner.
Hvelv eventuelt fromasjen på serveringsfat.
Desserten har fått sitt navn fordi den er like sart og frisk som nyfallen snø i mars. På riktig gammelt vis skal det serveres syltede kirsebær til, og fordi dette er en typisk søndagsdessert, hører også småkaker med.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas