Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 dl kokt eller rått multesyltetøy, ev. fryste
3 dl kremfløte
1 dl sukker
3 plater gelatin
2 egg
Skill eggene. Visp eggeplommer og sukker luftig. Visp eggehvitene til hardt skum i en annen bolle.
Visp kremfløten, og bland den llett med eggeplommene.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca 10 minutter. Smelt den siden over svak varme og rør den ned i eggeblandingen når den er avkjølt. Bland så i multene og eggehviteskummet.
Ha massen i en skål eller form og sett den i kjøleskapet for å stivne. Etter noen timer er den ferdig og kan forsiktig hvelves over på et serveringsfat. Om du ønsker kan du pynte med litt krem og noen multer.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas