Flere resulteter finnes under oppskriften
900 g most mango
½ ts sitronsaft
revet skall av en appelsin og en lime
4 stivpiskede eggehviter
50 g melis
1 ¼ dl kremfløte
50 g melis
I en stor, kald bolle blandes halvparten av mangomassen med sitronsaft og appelsin- og limeskall.
Skjær eggehvitene forsiktig i mosen sammen med melis. Dekk til med folie og la stå i fryseren i minst 1 time.
Ta mangoblandingen ut av fryseren og pisk den grundig. Sett den tilbake i fryseren til den er gjennomfrossen.
Lag sausen av kremfløte, melis og resten av mangomosen. Dekk til og sett kaldt i 24 timer.
Ta sorbeten fra fryseren 10 minutter før servering, så den mykner litt. Bruk en skje eller en isskje og ha sorbeten i porsjonsskåler. Hell over en rikelig mengde med mangosaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas