Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl sukkerlake
6 dl most kiwi (ca 7 kiwi)
1 eggehvite
sitrondråper
Kok sukkerlake av 5 dl vann og 325 g sukker. Bland den avkjølte sukkerlaken med most kiwi og noen sitrondråper som balndes med stavmikser. Tilsett eggehvite. Frys sorbeten i en ismaskin eller putt den direkte i fryseren. Den må røres skikkelig til den er stivnet skikkelig. Ingen sorbet bør oppbevares for lenge i fryseren for da krystalliserer den seg.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas