Flere resulteter finnes under oppskriften
10-12 sitroner
5 dl vann
250 g sukker
1 l halvsøt hvitvin
Vask sitronene godt og riv av det gule på skallet. Press saften av sitronene og sil. Bland saft, sitronskallet, vann og sukker i en kjele. Varm opp til sukkeret smelter. Avkjøles.
Tilsett hvitvinen i blandingen. Smak om blandingen er søt nok.
Fyll blandingen i en ismaskin og kjør til den får en kremaktig konsistens. Den skal serveres slik.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas