Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl god saft
5 ss semulegryn
sukker etter smak
Bland saft og vann til det blir en passe sterk blanding. Kok den opp og smak til med sukker. Dryss i grynene og la dem koke med ca. 15 minutter.
Sett kjelen i kaldt vann slik at det blir raskt avkjølt. Pisk deretter desserten kraftig til den blir kald. Desserten skal være porøs, lett og lys. Bruk gjerne miksmaster.
Hell desserten i serveringsskåler og avkjøl helt.
Server med melk eller vaniljesaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas