Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g utbløtte, steinfrie svisker 1 liter kaffefløte 1 1/3 dl sukker korn fra 1 vaniljestang 10 eggeplommer 2 ss portvin friske mynteblader til pynt
Kok opp kaffefløten med svisker, halvparten av sukkeret og vaniljekornene. Rør eggeplommene inn i sviskeblandingen. Tilsett resten av sukkeret under kraftig pisking. Pisk blandingen til en tyktflytende krem over svak varme eller vannbad. Kremen må ikke koke. Tilsett portvinen. Avkjøl kremen. Frys isen 8-10 timer. Rør jevnlig i blandingen. Server isen pyntet med rriske mynteblader og eventuelt litt likør dryppet over.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas