Flere resulteter finnes under oppskriften
6 store egg
5 ss sukker
5 ss rom
1 dl melk
2 dl kremfløte
malt muskatnøtt til dryss
Skill eggehvitene og plommene. Pisk plommene, helst i miksmaster, eventuelt med visp, mens du litt etter litt drysser i sukkeret. Skal gi en glatt eggedosis.
Spe med rom, melk og halvparten av fløten. Sett til side til like før servering.
Pisk eggehvitene stive og løft dem inn i eggedosisen. Pisk krem av resten av fløten. Hell eggemassen i glass, legg kremfløte på toppen og dryss litt muskatnøtt over til slutt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas