Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ¾ dl glutenris, bløtlagt over natten
3 ss palmesukker
3 ss varmt vann
3 store modne mangoer, skåret i skiver
4 dl kokosfløte
Legg avrent ris i en foliebelagt dampkoker og tilsett friskt vann så det står 1 ½ cm over risen. Damp risen i 30 minutter. Press den kokte risen jevnt i en oljesmurt form. La den avkjøles til den er fast.
Oppløs palmesukkeret i varmt vann. Skjær risen i trekantede stykker, og skjær mangoen i tynne skiver. Legges på desserttallerkener. Hell over kokosfløte og palmesukker.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas