Flere resulteter finnes under oppskriften
6 store, syrlige epler
100 g grovhakkede valnøtter
100 g snittede mandler
50 g kandiserte kirsebær
3/4 dl sukker
saft av 1/2 sitron
2 glass Arak eller likør
kanel
revet skall av 1/2 sitron
2 ss kokosmasse
1 sitron i båter
Skrell eplene, stikk ut kjernehusene og skjær dem i strimler.
Bland eplestrimlene med grovhakkede valnøtter, strimlede mandler og grovhakkede kirsebær.
Bland sitronsaft med sukker, likør, kanel og sitronskall.
la eplesalaten trekke i sausen 1-2 timer.
Fyll salaten i halve kokosnøttskall og dryss kokosmasse over. Legg sitronbåter ved siden av salaten. Saften presses over av hver enkelt. Serveres så kald som mulig.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas