Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks ananas i skiver, 250 g
2 dl kremfløte
likør eller konjakk
evt. sukker og grønn konditorfarge
valnøttkjerner
La ananasen renne godt av. Del skivene i to så de blir bare halvparten så tykke. Bruk skarp kniv, så går det lett.
Stivpisk kremfløten og smak den til med likør. Bruker du konjakk, bør fløten sukres. Kremen kan farge ganske svakt med konditorfarge.
Legg 4 klatter kremfløte på serveringsfatet. Legg på 4 ananasskiver, legg på fløte, dekk med ananasskiver og topp med fløteklatt og nøttekjerner.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas