Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ¾ dl kremfløte 6 store eggeplommer 1 boks søt kondensert melk, 400 g 9 cl tequila 3 cl triple sec, evnt Cointreau eller Grand Marnier saften av 6 lime revet skall av 1 lime
Lag først en eggekrem ved å varme opp kremfløten, vispe den sammen med eggeplommene, for deretter å helle blandingen tilbake i en ren kjele og varme den under omrøring til den tykner. Hell eggekremen i en bolle og la den bli litt avkjølt. Rør inn kondensert melk, tequila og Triple Sec, limesaft og revet skall. La kremen bli helt kald før du fryser den på vanlig måte. Du kan godt servere iskremen i margaritaglass som du først drypper i limesaft og så i en fifty-fifty blanding av salt og sukker.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas