Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 dl sukker
1 1/2 dl vann
14 plater gelatin
1 flaske tørr hvitvin
300-400 g blå druer
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann. Bland sukker og vann og varm opp til sukkeret smelter. Vri opp gelatinplatene og smelt dem i sukkerlaken.
Ta gryten fra varmen og tilsett vinen. Hell litt av blandingen i en form som først er skylt med kaldt vann. Sett den kaldt.
Når geleen i formen er stivnet, legger man et lag med druer på. Hell forsiktig litt mer av den flytende geleen over. Sett igjen formen kaldt til geleen er stivnet. Legg i flere druer, hell på mer gelé og fortsett slik til alt er oppbrukt.
La geleen stå kaldt til neste dag.
Ved servering så løsner man forsiktig med en kniv langs kanten av formen og dypper formen et øyeblikk i varmt vann. Legg serveringsfatet over formen og vend raskt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas