Flere resulteter finnes under oppskriften
7 ½ dl sucker 2 ½ dl lys sirup 1 ¼ dl vann 200 g salte peanøtter 3 ss smør 1 ts salt 2 ts bakepulver
Dette er typisk godteri fra Texas. Denne seige og sprø karamellen er både søt og salt, og skal brytes i generøse biter. Kok opp sukker, sirup og vann. La det småkoke i 5 minutter. Tilsett peanøttene og rør om. La det koke i 5 minutter til. Ta kasserollen av varmen og rør inn smør, salt og bakepulver. Hell karamellmassen utover en smurt bakeplate og avkjøl den. Når karamellen har stivnet, knekker du den i biter.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas