Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g jordbær
2 egg
2 dl sukker
2 1/2 dl kremfløte
8 plater gelatin
1 form
Legg gelatinen i kaldt vann i 10 minutter.
Skyll og rens jordbærene.
Kjør jordbærene i hurtigmikser med 2 ss sukker. Legg noen bær til side til pynt.
Dypp eggene raskt i kokende vann så eventuelle bakterier forsvinner. Knekk eggene.
Pisk eggehvitene helt stive.
Pisk eggeplommene med 1 dl sukker.
Kryst vannet av gelatinen. Smelt gelatinen sammen med litt saft fra jordbærene.
Rør i resten av jordbærmosen. Tilsett de piskede eggeplommene og eggehviten.
Pisk fløten og vend den inn.
La desserten stå til den begynner å stivne. Hell den deretter ovver i en pen form. Sett formen i kjøleskapet.
Før serveringen settes formen i varmt vann, slik at fromasjen løsner. Snu den over på fat, og server pyntet med hele jordbær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas