Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl gelé av pakke
4-5 halve pærer, fersken eller tilsvarende hermetisk frukt
1-2 bananer
150 g drue
Hermetisk, kokt eller frisk frukt kan legges i gelé i en glasskål eller fom som hvelves.
Dekk bunnen av skålen/formen med flytende gelé. La den stivne. Skjær frukten i pene biter og legg den på geléen. Du kan legge frukten i mønster hvis geléen skal skal hvelves. Dekk med avkjølt, flytende gelé. Fordel resten av frukten over. Hell geléen over. Det øverste laget i en skål kan legges i mønster før resten av geléen helles over. Sett geléen kjølig i noen timer. Serveres med eggekrem eller råkrem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas