Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 liter jordbær
50 g sukker (ca 1/2 dl)
3 dl kremfløte
saften av 1/2 sitron
Garnering:
1 1/2 dl kremfløte
10 store pene jordbær
finhakkede mandler
Rens og skyll bærene raskt. Mos dem og rør i sukkeret.
Stivpisk fløten sammen med presset sitron.
Bland bærmosen i kremen, fyll formen og sett den i dypfryseren, ca 3 timer.
Dypp formen raskt i kokende vann. Hvelv mousséen over på et stort serveringsfat og garner rundt med krem, jordbær og hakkede mandler.
La mousséen stå ca 10 minutter i romtemperatur før den serveres, da blir den lettere å skjære.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas