Flere resulteter finnes under oppskriften
3 eggeplommer
1 egg
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
5 dl fløte
Visp eggeplommer, egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland vaniljesukkeret i eggedosisen. Visp fløten til halvstiv krem og bland den med eggedosisen. Sett i frysen.
Med jevne mellomrom skrapes fløtemassen fra formens ytterkanter og bunn, rør samtidig i iskremen. Gjør dette ca hver halvtime i alt 3-4 ganger. Frys iskremen helt stiv.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas