Flere resulteter finnes under oppskriften
18 plater gelatin
1 1/2 l seterrømme
500-600 g melis
saften av 2 sitroner
1 1/4 dl sherry
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt gelatinen i vannbad. Avkjøl blandingen litt.
Pisk rømme og melis til en lett krem. Ha sitronsaft og sherry i rømmekremen. Rør i gelatinen.
Massen fylles i dessertskåler som settes i kjøleskap.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas